MÜŞTERİ HİZMETLERİ (0212) 320 88 90
E-POSTA destek[@]sonyservismerkezi.com
Çalışma Saati 09:00 - 19:00
Arıza Tespit Formu

Sony Servis Destek

Sony Servis Destek

Sony Servis Destek : Notebook ve laptoplar masaüstü bilgisayarlara göre çok daha fazla tercih edilen bilgisayarlar halini almıştır. Bu cihazların kullanımı kolay olduğu ve taşınabilir olması nedeni ile tercih edilmektedir. Kullanıcılar bu cihazları tek bir odaya mahkum kalmadıkları için daha kolay kullanabilmektedirler. Notebook ve laptoplar sıklıkla arıza yapan cihazlar değildir. Üretim sürecinde sağlam ve kalite içerikli üretilen tüm bu cihazların kullanım ömürleri de oldukça fazla uzundur.

Sony Servis Destek

Fakat bazı zamanlarda kullanıcı hatalarından dolayı bu cihazların sıklıkla arızalandığı görülür. Cihazların genellikle arızalanmasına neden laptop ve notebookların yere düşmesi ve ekranlarının kasalarının kırılması, soğutucu kullanılmaması nedeni ile cihazların içinin ısıya bağlı olarak bir çok parçasının arızalanması ve sıvı teması ile en çok görülen kullanıcı hatalarından dolayı bu cihazlar arızalanabilmektedir. Sony teknik servisi olarak siz değerli müşterilerimiz için tüm Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz. Servis desteği almak için telefon numaralarımızdan ve mail adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Servis Merkezi

Sony servis destek hizmetleri arasında tuş eksikliği tamiri ve değişimi, klavye arızaları tamiri ve değişimi, fan arızaları tamiri ve değişimi, anakart arızaları tamiri ve değişimi, klavye kırıkları arızaları tamiri, besleme arızaları tamiri, ekran kırıkları tamiri, ekranda leke arızaları tamiri, işlemci arızaları tamiri ve değişimi, adaptör arızaları tamiri ve değişimi, pil arızaları tamiri ve değişimi, flüoresan arızaları tamiri ve değişimi, ınvertor arızaları tamiri ve değişimi, ekran kasası arızaları tamiri ve değişimi ve temel kasa arızaları tamiri ve değişimi bulunmaktadır.

Sony servis destek hattımızdan bizlere ulaşarak bu tamir ve bakım hizmetleri için bizden destek alabilirsiniz. Notebook ve laptop tipi bilgisayarlarınız arıza yaptığında mutlaka bu cihazların arızalarının giderilmesini servis elemanlarımızdan talep ediniz. Servis elemanı dışında laptop tamir, laptop bakım, notebook bakım ve notebook onarım hususunda hiçbir bilgisi olmayan kişiler cihazların çok daha fazla arızalanmasına neden olarak arızalarının içinden çıkılamayacak hale gelmesine neden olabilirler. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için 7/24 destek veren firmamız bünyesinde tüm laptop tamir, laptop bakım, notebook bakım ve notebook onarım hizmetleri verilmektedir.

 

 

Comments are closed.

Call Now ButtonHemen Ara..